Edith Brocken is aangesloten bij Ergotherapie Nederland en Kwaliteitsregister Paramedici

Home / Contact

Contact opnemen

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op met Edith Brocken door te mailen naar edith.brocken@ergoenarbeid.nl

Afspraken kunnen plaatsvinden bij u aan huis, op het werk of op de praktijklocatie. Ons werkgebied is in principe de regio Zuid-Holland. Daarbuiten is soms in overleg ook mogelijk. Contact via Skype en telefoon behoort tot de mogelijkheden.

Verwijsformulier Ergotherapie

Download PDF Download Word-document

Praktijk Den Haag


Plan Route

Edith Brocken
Bezuidenhoutseweg 187 c, 3e etage unit 7-8
2594 AH Den Haag
Tel: 06-10685371
edith.brocken@ergoenarbeid.nl

Ina Kleijwegt
Bezuidenhoutseweg 187 c, 3e etage unit 7-8
2594 AH Den Haag
Tel: 06-24805264
ina.kleijwegt@ergoenarbeid.nl

Route en Parkeren
De praktijk is uitstekend te bereiken zowel met de auto als met het OV. Met de auto volgt u vanaf de A12 afslag 2 (Centrum Zuid, Centraal Station). U gaat rechtdoor op de Prins Clauslaan en vervolgens rechtsaf bij de Bezuidenhoutseweg. Na 600 meter aan uw rechterkant bevindt zich het gebouw waarin de praktijk gevestigd is. In de buurt is het betaald parkeren aan de straat. Het is er vaak druk.

Met het OV neemt u vanaf het station Den Haag Centraal bus 24 richting Station Mariahoeve, bus 43 richting Leiden of bus 44 richting Wassenaar/Duinrell en stapt u uit bij halte Laan van Nieuw Oost Indië. U kunt ook tram 2 richting Leidschendam/Leidschenhage of tram 6 richting Leidschendam Noord nemen. U stapt dan uit bij halte Oostinje.

In het gebouw
In het gebouw neemt u de lift naar de 3e etage. Als u de lift uitkomt gaat u rechts en vindt u de wachtkamer achter de eerste deur rechts. Voor de praktijkruimte volgt u de gang en gaat u aan het eind van de gang opnieuw rechts.

Praktijk Zoetermeer


Plan Route

Astrid van Leest
Crown Business Center Zoetermeer
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Tel: 06-26417513
astridvanleest@ergoenarbeid.nl

Route en Parkeren
De praktijk is gevestigd in het ‘Crown Business Center Zoetermeer’. Het adres is Boerhaavelaan 40. Het gebouw is gelegen langs de A12 en naast het station Zoetermeer, het is uitstekend bereikbaar zowel per auto, openbaar vervoer als met de fiets. Wanneer u met de auto komt mag u aanbellen bij de slagboom, rechts van het gebouw. Aan de receptioniste kunt u aangeven een afspraak met Ergo & Arbeid te hebben. Zij zal de slagboom dan voor u openen. Met het OV stapt u uit bij tramhalte Driemanspolder of treinstation Zoetermeer. U volgt dan de bordjes Driemanspolder. U pakt de roltrap of lift naar beneden, aan uw linkerhand zit het Crown Business Center. De fiets kunt u stallen in de bewaakte stalling, links naast het pand. Kijk voor meer informatie op 9292.

In het gebouw
In het gebouw neemt u de lift naar 10e etage. Als u de lift uitkomt gaat u naar links en loopt u 2 deuren door. U komt nu in het ronde gedeelte van het gebouw. De praktijkruimte is de tweede deur van rechts. In het midden bevindt zich een zitje waar u plaats kunt nemen.