Edith Brocken is aangesloten bij Ergotherapie Nederland en Kwaliteitsregister Paramedici

Home / Contact

Contact opnemen

Heeft u vragen, wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op met Edith Brocken door te mailen naar edith.brocken@ergoenarbeid.nl

Afspraken kunnen plaatsvinden bij u aan huis, op het werk of op de praktijklocatie. Ons werkgebied is in principe de regio Zuid-Holland. Daarbuiten is soms in overleg ook mogelijk. Contact via Skype en telefoon behoort tot de mogelijkheden.

Verwijsformulier Ergotherapie

Download PDF

Praktijk Den Haag


Plan Route

Edith Brocken
Bezuidenhoutseweg 187 c, 3e etage unit 7-8
2594 AH Den Haag
Tel: 06-10685371
edith.brocken@ergoenarbeid.nl

Ina Kleijwegt
Bezuidenhoutseweg 187 c, 3e etage unit 7-8
2594 AH Den Haag
Tel: 06-24805264
ina.kleijwegt@ergoenarbeid.nl

Route en Parkeren

De praktijk is uitstekend te bereiken zowel met de auto als met het OV. Met de auto volgt u vanaf de A12 afslag 2 (Centrum Zuid, Centraal Station). U gaat rechtdoor op de Prins Clauslaan en vervolgens rechtsaf bij de Bezuidenhoutseweg. Na 600 meter aan uw rechterkant bevindt zich het gebouw waarin de praktijk gevestigd is. In de buurt is het betaald parkeren aan de straat. Het is er vaak druk.

Met het OV neemt u vanaf het station Den Haag Centraal bus 24 richting Station Mariahoeve, bus 43 richting Leiden of bus 44 richting Wassenaar/Duinrell en stapt u uit bij halte Laan van Nieuw Oost Indië. U kunt ook tram 2 richting Leidschendam/Leidschenhage of tram 6 richting Leidschendam Noord nemen. U stapt dan uit bij halte Oostinje.

In het gebouw neemt u de lift naar de 3e etage. Als u de lift uitkomt gaat u rechts en vindt u de wachtkamer achter de eerste deur rechts. Voor de praktijkruimte volgt u de gang en gaat u aan het eind van de gang opnieuw rechts.


Praktijk Zoetermeer


Plan Route

Astrid van Leest
Denemarkenlaan 2, unit 415A
2711 EL Zoetermeer
Tel: 06-26417513
astridvanleest@ergoenarbeid.nl

Route en Parkeren

De praktijk is gevestigd in het ‘Gezondheidcentrum Zoetermeer’ en is uitstekend bereikbaar zowel per auto als met openbaar vervoer. Met de auto volgt u de borden Stadshart. U kunt de auto parkeren op de beschikbare parkeergelegenheid achter het gebouw aan de Denemarkenlaan. Let op betaald parkeren tot 18.00 uur! Ook kunt iets verderop parkeren in de parkeergarage Duitslandlaan (P9), hier parkeert u de eerste 2 uur gratis.

Wie is aangewezen op openbaar vervoer maakt gebruik van buslijn 206 of 32. Stap uit bij halte Aidaschouw. Wie met de sprinter reist, stapt uit bij halte Stadhuis. Kijk voor meer informatie op 9292.

U vindt onze praktijk op de vierde verdieping (bereikbaar per lift). Boven volgt u de bordjes ‘Zorgunits’ (rechtsaf de klapdeuren door). De wachtkamer vindt u na de 2e klapdeur aan de rechterkant.

Minder validen

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk via de ingang Denemarkenlaan (Stadshart). Voor minder validen zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterkant van ons pand. Rij door tot de slagboom en druk op de bel.