Edith Brocken is aangesloten bij Ergotherapie Nederland en Kwaliteitsregister Paramedici

Home / Contact

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@ergoenarbeid.nl

Afspraken kunnen plaatsvinden bij u op het werk of op de praktijklocatie. Wij zijn elke werkdag van 09:00-17:00 uur geopend.
Op dinsdag en donderdag kunt u onze praktijkondersteuner, Stella d'Achard van Enschut, telefonisch bereiken op telefoonnummer 079 - 890 89 00. De overige dagen kunt u ons bereiken via mail of spreek een bericht in op de voicemail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons werkgebied is in principe de regio Zuid-Holland. Daarbuiten is soms in overleg ook mogelijk. Contact via Teams en telefoon behoort tot de mogelijkheden.

Verwijsformulier Ergotherapie

Download PDF Download Word-document

Praktijk

Ergo & Arbeid
Röntgenlaan 1
2719 DX Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-890 89 00
AGB nummer: 88051900
KVK nummer: 81425880
BTW nummer: NL862086036B01

Plan Route

Route en Parkeren

De praktijk is gevestigd op de Röntgenlaan 1 in Zoetermeer en is uitstekend te bereiken zowel per auto, openbaar vervoer als met de fiets. Wanneer u met de auto komt, kunt u aan de Röntgenlaan en in de zijstraten rechts de auto parkeren.
Met het OV stapt u uit bij tramhalte Driemanspolder of treinstation Zoetermeer. Vanaf de Mandela brug loopt u richting de wijk Rokkeveen. Het is dan nog 10 minuten lopen naar de praktijk. Kijk voor meer informatie op 9292.nl (link toevoegen https://9292.nl/)

De praktijk is gevestigd op de begane grond. Als u door de hoofdingang bent binnengekomen neemt u de tweede deur (voorbij de toiletten) links. U mag plaatsnemen in de wachtruimte.

Team

Astrid van Leest
Therapeut
astrid@ergoenarbeid.nl

Edith Brocken
Therapeut
edith@ergoenarbeid.nl

Stella d'Achard van Enschut
Praktijkondersteuner
info@ergoenarbeid.nl
079 - 890 89 00

Fleur Stoffer
Therapeut
fleur@ergoenarbeid.nl

Britt Edelstein
Therapeut
britt@ergoenarbeid.nl